Biertap Shop

Bij Horeca J&P bestelt u gemakkelijk online uw eigen biertap. Wij verkopen zowel complete tapinstallaties als toebehoren zoals CO2 drukmeters, koppelingen en schoonmaaksets. Horeca J&P is uw partner in tapinstallaties en heeft meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. Naast het plaatsen van tapinstallaties hebben wij ook een adviserende functie. Uiteraard beschikken wij over een technische dienst en maken wij ieder evenement tot een groot succes!

Biertap kopen doet u natuurlijk bij Horeca J&P

Bij Horeca J&P bestelt u gemakkelijk online uw eigen biertap. Komt u er niet uit in onze webwinkel? Dan kunt u ons contacten via de site, e-mail, telefonisch of langskomen in onze showroom in Hoogeveen. Want ook toebehoren zoals CO2 drukmeters en schoonmaaksets besteld u natuurlijk bij Horeca J&P. Bij Horeca J&P is het allemaal geen enkel probleem. Met onze biertaps is het snel en makkelijk om bier te tappen. Naast ons uitgebreide assortiment biertaps hebben wij ook spoelborstels, complete spoelborstelsystemen, bierkoelingen en schoonmaaksystemen.

Eerlijk, compleet en transparant

Bij Horeca J&P geloven wij in eerlijke prijzen, daarover zijn wij altijd transparant en wij bieden onze klanten altijd een complete service. Eén van de afspraken die wij maken is dat wij altijd de laagste prijs garanderen. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding in de business! Wij ondersteunen onze klanten met meer dan 25 jaar ervaring. Wij gebruiken onze markt- en productkennis om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u klant worden? Bezoek dan onze webwinkel, bestel en betaal daar eenvoudig of kom langs in onze showroom in Hoogeveen.

Bier en accessoires kopen bij Horeca J&P

Wij bieden onze klanten altijd van de beste producten en service. Klantenvoordeel is onze vaste laagste prijs. U bent van harte welkom om 24 uur per dag te winkelen in onze online omgeving (webwinkel) daarnaast bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken in onze showroom in Hoogeveen. Staat het door u gewenste product niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op, wij kunnen alle merken en modellen altijd voor u bestellen. Dit doen wij altijd met de best mogelijke prijs.

Contact

Voor vragen betreffende ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team met professionals altijd voor uw klaar. U kunt ons contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt al onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties