Verzenden en levertijd

De producten van Horeca J&P zijn standaard voor een groot deel uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat wij snel kunnen leveren. Wilt u de producten liever afhalen, dan is dat mogelijk bij ons filiaal in Hoogeveen. Op afspraak kunnen wij de producten ook meenemen naar onze vestiging in Klazienaveen. Neem hierover gerust contact op, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing.

Verzendkosten

Plaatst u een bestelling met een orderwaarde boven de €250,-, dan is de levering gratis. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Anders bedragen de verzendkosten €8,75.

Let op: Niet geldig voor de categorie verhuur en bier. Neem hierover contact op om te informeren naar de verzend- en ophaalmogelijkheden.

Let op: Gratis verzenden alleen als aangegeven in Nederland en België, uitgezonderd de eilanden.

België

Verzendkosten op aanvraag!

Levertijd

Indien wij het product op voorraad hebben is de reguliere levertijd 2 tot 3 werkdagen voor zendingen binnen Nederland. In sommige gevallen kan dit afwijken, afhankelijk van de voorraad en pakketgrootte. Als u zekerheid wilt hebben of een product op tijd geleverd kan worden, dan raden we aan om even contact op te nemen met onze klantenservice.

Levering van onze bestellingen

Horeca J&P heeft een eigen bezorgdienst. Ook werken wij samen met verschillende koeriersdiensten binnen Nederland zoals PostNL, DHL, DPD, UPS en Oegema. Wij hebben niet altijd de mogelijkheid om een track & trace code te verzenden. Dit is afhankelijk van het pakket en de koeriersdienst waar wij mee samenwerken. Vaak kunnen wij op de dag van levering een indicatie doorgeven van het aflevertijdstip. Neem hierover gerust contact met ons op.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties