Porselein

Verschillende soorten porselein om uw gerechten en drinken zo goed mogelijk te presenteren. Zo kunt u kiezen voor traditioneel wit serviesgoed. Voor nagenoeg onbreekbaar serviesgoed kiest u voor melamine. Helemaal onbreekbaar is het servies van polycarbonaat in verschillende kleuren. Ook het porselein bieden wij in verschillende kleuren aan. Om grotere gerechten te presenteren zijn er ook diverse schalen. Zoekt u iets om uw serviesgoed op te bergen? Kijkt u dan bij toebehoren.

Hoogwaardige kwaliteit

Bij Horeca J&P vindt u hoogwaardige porselein producten voor diverse doeleinden, van porseleinen koppen tot antieke tapzuilen. Ons porselein is speciaal geselecteerd op duurzaamheid en kwaliteit en uitermate geschikt voor een chique uitstraling. Zowel klassiek als modern, kijk rond tussen het aanbod van Horeca J&P in onze webwinkel.

Tafelen met porselein servies

Bij gezellig tafelen hoort natuurlijk servies. Een klassieke gedekte tafel bestaat meestal uit een traditioneel, wit, porseleinen servies, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Horeca J&P is op de hoogte van deze ontwikkeling en heeft een groot assortiment van verschillend porselein servies. Horeca J&P volgt alle trends en ontwikkelingen in de markt. Wij hebben voor u een zeer breed aanbod van serviesonderdelen geselecteerd. U heeft met uw horecagelegenheid een bepaald doel voor ogen en om dat doel te bereiken probeert u een daarbij passende sfeer te creëren. Het servies kan daar een belangrijke rol in spelen. Bij Horeca J&P kunt u verschillende serviesonderdelen vinden in onze webwinkel.

Porselein kopen bij Horeca J&P

Dat kunt u op elk moment doen want onze online winkel is 24 uur per dag geopend. Kijken en vergelijken op het moment dat het u het beste uitkomt. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs. Heeft u producten in onze groothandel gevonden die perfect passen bij uw onderneming? U plaatst het product in uw winkelwagen, vult uw bestelgegevens in en plaatst de bestelling. Wij regelen de rest!

Heeft u vragen, laat het ons weten

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties