Horeca meubilair

Horeca meubilair kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 25 jaar totaalleverancier van horeca meubilair tegen groothandelsprijzen. Het meubilair in uw horecagelegenheid bepaalt grotendeels de sfeer van uw café, bar of restaurant. U heeft bij ons een ruime keuze in horeca meubels, zodat u altijd het juiste meubilair vindt voor de ambiance die u in gedachten heeft. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus al binnen korte tijd bij u geleverd worden.

Horeca meubilair kopen

Horeca meubilair is een ruim begrip. U kunt hierbij denken aan barkrukken, caféstoelen, cafétafels en statafels, maar ook terrasmeubilair kunt u bij ons bestellen. Wij hebben dan ook een groot assortiment beschikbaar om aan alle wensen van onze klanten tegemoet te komen. Alles voor een nieuwe inrichting van uw horecagelegenheid vindt u in onze webshop. Veel van onze horeca meubels zijn uit voorraad leverbaar, zodat u snel met uw interieur aan de slag kunt. Wilt u de sfeer proeven van de verschillende meubels voor de horeca, kom dan langs in onze showroom in Hoogeveen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte meubels.

Horeca meubilair kopen

Horeca meubels voor elk interieur

Met het horeca meubilair van Horeca J&P weet u zeker dat u goed zit. En dat geldt ook voor uw klanten. Zij willen immers graag comfortabel zitten tijdens het diner of voldoende ruimte op hun tafel hebben. Ook is het voor u personeel prettig om alles op één opbergplek te hebben, bijvoorbeeld in een bestekkast. Niet alleen hebben wij een uitgebreid assortiment met vele soorten horeca meubels, ook zijn deze verschillende meubels in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Zo vindt u bij ons barkrukken zonder rugleuning, met rugleuning en zelfs met armleuning. Veelal zijn deze in een houten uitvoering verkrijgbaar, maar wilt u een meer moderne uitstraling, dan hebben wij ook verchroomde frames in ons assortiment. Bedenk van tevoren welke uitstraling u wilt uitademen met uw café, bar, restaurant of andere horecagelegenheid. Dat maakt de keuze in het meubilair voor uw horeca een stuk gemakkelijker. Of mix en match verschillende stijlen met elkaar en ga voor het wow-effect. Alles is mogelijk met het horecameubilair van J&P.

Horeca J&P voor al uw horeca meubilair

Bij ons koopt u al uw horeca meubilair voor elke horecagelegenheid tegen groothandelsprijzen. Zelfs café decoraties, foyer asbakken, hotel producten en stapelbedden vindt u terug in ons assortiment. Wanneer u uw horeca meubels bij ons bestelt, bezorgen wij deze bij u in Nederland en België. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u andere vragen, dan is onze klantenservice altijd bereikbaar voor vragen. U kunt ons telefonisch binnen openingstijden bereiken via 0528-820100 of mailen naar info@horecajenp.nl. Wij helpen u graag verder.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties