Terrastafels horeca

In de webshop van Horeca J&P hebben we een uitgebreid assortiment horeca terrastafels. Met het warme weer wilt u uw gasten uiteraard de gelegenheid bieden om buiten op het terras een drankje te nuttigen. Met horeca terrastafels en stoelen kunnen zij dan ook heerlijk genieten buiten. De terrastafels horeca die wij te koop aanbieden zijn vaak uit voorraad leverbaar en bij uw bestelling vanaf € 50,- worden er geen verzendkosten berekend.

Opklapbare statafel Horeca

Opklapbare Statafel

€ 95,00

Bolero bistro tafel hout look

Bolero bistro tafel hout look

€ 91,75

Opklapbare rotan tafel

Opklapbare rotan tafel

€ 107,95

RVS stapelbare ronde tafel

RVS stapelbare ronde tafel

€ 87,25

Vierkante stalen bistro tafel

Vierkante stalen bistro tafel

€ 89,95

Statafel met RVS blad 60ø

Statafel met RVS blad 60ø

€ 85,45

RVS tafel 120 x 60 cm

RVS tafel 120 x 60 cm

€ 170,95

RVS stapelbare vierkante tafel

RVS stapelbare vierkante tafel

€ 85,45

RVS vierkante tafel

RVS vierkante tafel

€ 85,45

RVS ronde tafel inklapbaar U423

RVS ronde tafel inklapbaar U423

€ 85,45

Ronde tafel met essenhouten blad

Ronde tafel met essenhouten blad

€ 107,95

RVS ronde tafel

RVS ronde tafel

€ 80,05

19 artikel(en)

Vele soorten terrastafels te koop

In onze webshop bieden wij vele verschillende uitvoeringen aan van de horeca terras tafel. Zo vind je bij ons de bistrotafel horeca, maar ook de terrastafel rond model en de terrastafels inklapbaar zijn bij ons te vinden. Met de bistrotafel creëer je een gezellige en gemoedelijke sfeer op je terras. Even wanen je gasten zich in een echte bistro aan het strand in het warme zuiden. Deze kleinere horeca terrastafels zijn ideaal wanneer de ruimte op het terras wat beperkt is. Met bijpassende horeca terrasstoelen erbij is het hele plaatje compleet. Naast de praktische vierkante terras tafel voor de horeca, hebben wij ook de ronde terrastafel in ons assortiment opgenomen. Met een ronde tafel wordt vaak net wat meer intimiteit gecreëerd dan met de vierkante variant. En wilt u de terrastafels snel en eenvoudig kunnen opruimen, wanneer de sluitingstijden van uw horecabedrijf gepasseerd zijn? Dan zijn de inklapbare varianten van de horeca terrastafels wellicht een goede keuze voor uw café, restaurant of eetcafé. Ook de terrastafel horeca inklapbaar bieden wij aan in verschillende varianten. Mocht de terrastafel horeca van uw keuze er toch nog niet tussen staan, dan is het tevens mogelijk om een tafelonderstel voor het terras te combineren met een tafelblad voor het terras. Zo kunt u uw eigen unieke horeca terrastafel creëren.

Terrastafels kopen voor in de horeca

Terrastafels horeca van uitstekende kwaliteit

De terrastafels die in de horeca gebruikt worden dienen van uitstekende kwaliteit te zijn. Door omvallende glazen drank, krassende messen of borden die over het tafelblad krassen hebben de tafels veel te verduren. Daarbij komt dat deze horeca tafels buiten staan en niet altijd de mogelijkheid bestaat om deze naar binnen te verplaatsen. Ook weersinvloeden zijn niet altijd bevorderlijk voor de staat van uw terras tafel. De tafels die wij bij Horeca J&P verkopen zijn dan ook van uitstekende kwaliteit en kunnen tegen een stootje. U kunt dan ook nog enkele jaren vooruit met de terrastafels en stoelen uit onze webshop.

Terrastafel kopen

Wanneer u een terrastafel te koop ziet staan, wilt u er zeker van zijn de juiste voor uw horecagelegenheid te kiezen. Wellicht wilt u dezelfde sfeer van binnen doortrekken naar het terras buiten. Dan dienen de terrastafels ook aan te sluiten bij het binnen meubilair. Tevens wilt u het comfortabel maken voor uw klanten. Kunnen zij op het terras een hapje eten? Dan is het belangrijk dat u de terras tafel daarop aanpast. Een iets grotere variant wellicht. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling terrastafels horeca? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben verschillende terras tafels te koop staan tegen scherpe prijzen.


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties