Terrasstoelen horeca

Horeca terrasstoelen kopen, doet u in de webshop van Horeca J&P. Niets is beter dan een vol terras met een gezellige en comfortabele sfeer. Goede terrastafels en terrasstoelen nodigen hiertoe uit. Het is daarom ook belangrijk de juiste horeca terras stoel te kopen voor uw terras. Bij Horeca J&P heeft u volop keuze waarmee u een uitzinnige sfeer kunt creëren.

Vouwstoel

Vouwstoel, 2 stuks

€ 78,25

Opklapbare stoel, 10 stuks

Opklapbare stoel, 10 stuks

€ 213,25

Opklapbare stoel, 10 stuks

Opklapbare stoel, 10 stuks

€ 213,25

Bolero bistro stoel hout 'look'

Bolero bistro stoel hout 'look'

€ 91,75

Opklapbare rotan stoel

Opklapbare rotan stoel

€ 107,95

Bolero kunststof rotan stoel zwart

Bolero kunststof rotan stoel zwart

€ 530,10

Vouwstoel, 2 stuks

Vouwstoel, 2 stuks

€ 78,25

15 artikel(en)

Horeca terrasstoelen in vele soorten en maten

Niet alleen het interieur in uw café, bar, restaurant of andere horeca gelegenheid, verdient een professionele aanpak. Ook voor het terrasmeubilair dient u op zoek te gaan naar de meest geschikte terrastafels, terrasstoelen, parasols en aankleding. Wat wilt u uitstralen met uw horecagelegenheid? Wat vindt u belangrijk? De keuze in terrasstoelen voor de horeca is enorm. Zo kunt u gaan voor een enorme eyecatcher op het terras, met een opvallende, industriële of kleurrijke look, maar zijn meer lounge-achtige fauteuils ook een mogelijkheid. Wanneer u kiest voor bepaalde kleuren voor uw horeca terrasstoelen, kunt u ervoor kiezen deze aan te laten sluiten bij uw logo of huisstijl. Het is ook mogelijk om juist te gaan voor een verscheidenheid aan kleuren. U bent dan verzekerd van een opvallend terras. Een stijl die we de laatste jaren steeds vaker voorbij zien komen, is de industriële stijl. Met terrasstoelen voor horeca van aluminium, staal en metaal en bijpassende tafels, bijvoorbeeld gecombineerd met hout of kunststof, creëer je een totaal andere, maar ook opvallende stijl van het terras.

De functionaliteit van de terras stoel horeca

Niet alleen de stijl van de horeca terrasstoelen zijn belangrijk. Ook functionaliteit speelt een grote rol bij de keuze van de juiste horeca terrasstoelen kopen. Zo is er de terras stoel horeca die opgestapeld kan worden, maar zijn er ook horeca terrasstoelen te koop die ingeklapt kunnen worden. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Wat vindt u belangrijk? Daarnaast speelt ook het gewicht van de stoel een belangrijke rol bij de aanschaf. Bent u van plan om elke dag het terras opnieuw uit te zetten, dan zijn de zwaardere terrasstoelen wellicht geen handige keuze. Wat uiteraard ook belangrijk is, is het comfort van de stoel. Wanneer de klanten plaats nemen op uw terras, wilt u ze daar uiteraard zo lang mogelijk hebben zitten. Een terras stoel die heerlijk comfortabel zit, zal minder snel worden verlaten dan een terras stoel waarbij het comfort ver te zoeken is. Een ander aspect waarmee u als horecahouder rekening mee dient te houden bij het terrasstoelen kopen, is de weersbestendigheid en hoe eenvoudig de stoel te reinigen is. Het kan uiteraard voorkomen dat u niet op tijd bent om het terras voor de bui binnen te halen. De terrasstoelen voor de horeca dienen tegen een stootje te kunnen, maar de een is daar beter tegen bestand dan de ander.

Terrasstoelen en tafels horeca kopen

Uiteraard bent u er nog niet met alleen de horeca terrasstoelen. U dient tevens een bijpassend terrasmeubilair erbij te halen, zoals een horeca terrastafel te vinden en wellicht het terras aan te kleden met grote parasols. Ook bestaat er de mogelijkheid om wat meer privacy te creëren op het terras, door gebruik te maken van terrasschotten. Wanneer u terrasstoelen gaat kopen, dient u dus op verschillende aspecten te letten. Door de terras stoelen te kopen in onze webshop bent u in ieder geval verzekerd van kwaliteit. Heeft u daarnaast nog hulp nodig met de aanschaf van de juiste terrasstoelen voor uw terras? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder met uw terras!


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties