Horeca parasol

Elk drukbezocht terras verdient een horeca parasol. Een horeca parasol kopen doe je natuurlijk bij Horeca J&P. Een mooie zware kwaliteit parasol en bijbehorende bevestigingssets en materialen zijn te koop in onze webshop. Daarbij heeft u tevens de mogelijkheid om er verlichting bij aan te schaffen of wanneer u de professionele terras parasol eenvoudig wilt kunnen verplaatsen, kunt u er ook zwenkwielen bij bestellen.

Hertog Jan parasol 4x4 meter

Hertog Jan parasol 4x4 meter

€ 550,00

1 artikel(en)

Professionele kwaliteit parasols voor horeca

Het volle terras wordt voor uw klanten nog aantrekkelijker met een grote terras parasol voor horeca. Niet alleen beschermt dit uw klanten tegen de zon, tevens straalt een grote horeca terras parasol warmte en gezelligheid uit. Uiteraard is het mogelijk om op de strak vormgegeven horeca parasol uw cafénaam, de naam van uw restaurant of andere reclame te laten drukken. Op deze manier valt uw terras nog meer op. Daarnaast kunnen uw gasten langer blijven hangen wanneer u een terrasverwarmer of verlichting aan de grote terrasparasol toevoegt. In onze webshop hebben wij horeca parasols te koop die aan hoge kwaliteitseisen voldoen. De terras parasols zijn van zware kwaliteit, kleurvast en eenvoudig te openen een sluiten middels een lier. Tevens leveren wij een stevige beschermhoes bij uw parasol voor het terras zonder meerprijs. Wanneer het weer wat slechter wordt, beschermt deze uw horeca parasol

Kwalitatieve horeca parasol

De aanschaf van een horeca parasol voor het terras

Voor de aankleding van uw terras heeft u uiteraard verschillende producten nodig. Denk bijvoorbeeld aan terrastafels en terrasstoelen. Een mooie horeca parasol past hierbij uitstekend. Bij de aanschaf van een parasol voor het terras dient u rekening te houden met een aantal aspecten. Zo moet u weten hoe groot uw terras is en hoe u uw terras wilt overkappen met de horeca parasol. Hoe wilt u de parasols verankeren en u dient rekening te houden met het verplaatsen van de terrasparasol. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om te kijken hoe de parasol bij de rest van het terrasmeubilair past. Wanneer u alles hebt overwogen, bent u klaar om uw grote terras parasol te kopen.

Eigenschappen

Een echte goede kwaliteit horeca parasol is onmisbaar op uw terras. Dankzij uw parasol voor de horeca, blinkt uw terras uit in kwaliteit, maar ook in gebruik. Uw gasten zitten immers heerlijk in de schaduw te genieten van een drankje en kunnen ook lang blijven zitten wanneer u terrasverwarming of verlichting toevoegt. Enkele andere eigenschappen van de mooie zware kwaliteit horeca parasol:

Professionele terras parasol van Horeca J&P
  • Stijlvolle en sfeervolle uitstraling
  • Flexibele bediening met behulp van een lier
  • Grote oppervlakte dus je bestrijkt er een groot gedeelte van het terras mee
  • Sluit boven de tafel
  • Gratis beschermhoes inclusief

Professionele terras parasol kopen voor de horeca

Als het mooie weer eraan komt, is het heerlijk om op het terras van een drankje te genieten of een hapje te kunnen eten. Uiteraard biedt u uw gasten een stukje service wanneer u een horeca terras parasol plaatst boven het terras. Door gebruik te maken van grote horeca parasols voor het terras bestrijkt u direct een groot gebied en kunnen veel van uw gasten in de schaduw zitten.

Horeca parasol kopen

Een horeca parasol kopen doet u bij Horeca J&P. Deze professionele terras parasol zorgt voor een totale zonsverduistering op uw terras. Door gebruik te maken van een kleurvast Acryl doek zorgt Horeca J&P voor jarenlange exclusieve en degelijke uitstraling op uw terras! De telescopische mast schuift het doek omhoog zodra u de parasol op uw terras sluit. Hierdoor is het niet nodig om tafels en stoelen aan de kant te schuiven wanneer u de parasol wilt sluiten. In onze webshop hebben we naast horeca parasols te koop, ook ander horeca meubilair in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan horeca barkrukken, maar ook handige bestekkasten vindt u in onze webshop. Wanneer u de horeca parasols of andere producten bij ons bestelt, bezorgen wij deze bij u in Nederland en België. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u andere vragen, dan is onze klantenservice altijd bereikbaar voor vragen. U kunt ons telefonisch bereiken binnen openingstijden via 0528-820100 of een email sturen naar info@horecajenp.nl. Wij helpen u graag verder.


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties