Koksbenodigdheden

Om te zorgen dat alles naar verlangen loopt in de keuken is het handig om gebruik te maken van horecakoksbenodigdheden. Bij Horeca J&P vindt u professionele koksbenodigdheden die geschikt zijn voor iedere keuken, organisatie of evenement. De horecakoksbenodigdheden in ons assortiment zijn voordelig en altijd van goede kwaliteit. Wij garanderen de beste prijs-kwaliteitverhouding! 

Koksbenodigdheden kopen?

Horeca J&P is de prefecte leverancier voor koksbenodigdheden zoals: bakplaten, pannen, bestek, weegschalen, voedselbakken, voorraad rekken, schalen, snijplanken en nog veel meer producten die er allemaal voor zullen zorgen dat u probleemloos aan het werk kunt. In een professionele keuken is het van belang dat werknemers goed door kunnen werken met: duurzaam, veilig en handig materiaal. Bij Horeca J&P vindt u alle producten die u daaraan bijdragen. Wij zijn ook hierin uw partner, wij denken met u mee en zorgen er voor dat uw keuken op rolletjes loopt. Als het aan ons ligt behoren problemen met of door keukenbenodigdheden tot het verleden!

De professionele horecakeuken

In iedere professionele horecaonderneming beschikt de keuken over een tal producten voor het klaarmaken van diverse soorten gerechten. Bij Horeca J&P vindt u professionele producten van hoogwaardige materialen. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld pannen voor het maken van crêpes, anti-aanbak pannen, koekenpannen en steelpannen voorzien van thermisch aluminium. De pannen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikt keukengereedschap voor uw keuken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Wie zijn wij, wat kunnen wij

We zijn actief in alle facetten van de horeca en onderscheiden ons door eerlijke producten, een groot assortiment, snelle levering, onze vaste lage prijs en vakmensen die altijd voort onze klanten klaarstaan. Wij zijn specialist! Wat kunnen wij? Wij leveren professionele, duurzame producten voor elke keuken. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring wij voorzien onze klanten van vakkundig advies en helpen wij bij het maken van de juiste keuze. U bent 24 uur per dag welkom in onze webwinkel, hier kunt u al onze producten bekijken en vergelijken. U kunt zowel eenvoudig bestellen en betalen. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs.

Meer weten over de producten van Horeca J&P

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties