Schoonmaak & EHBO

Hier vindt u alle artikelen gerelateerd tot schoonmaak en EHBO. Zo zijn er afvalemmers met vuilniszakken. Asbakken en peukenzuilen, bezems, insectenverdelgers en EHBO koffers. Schoonmaken is het prettigst met het juiste materiaal daarom bieden wij schoonmaakwagens, stofzuigers, moppen, schoonmaakemmers en schoonmaak toebehoren zoals afruimwagens. Om te zorgen dat uw personeel geen vermoeide benen krijgt, kunt u kiezen voor een antivermoeidheidsmat.

EHBO

Als horecabedrijf moet u voldoen aan de hedendaagse Arbowetgeving. Een professioneel horecabedrijf moet voldoen aan specifieke richtlijnen op dit gebied. Daarbij hoort ook het aanschaffen van de EHBO-koffer. Voor elke horecaomgeving heeft Horeca J&P de juiste EHBO-oplossing. De Arbowetgeving verplicht werkgevers in de horeca te zorgen voor voldoende doelmatige hulpmiddelen voor het verlenen van eerste Hulp.

Schoonmaak

Bekijk onze schoonmaakartikelen zoals: handige moppen, speciale borstels en nog veel meer handigs voor de grote of kleinere schoonmaakbeurt. Bij Horeca J&P treft u allerlei ergonomisch vormgegeven schoonmaakgereedschap en schoonmaakmiddelen van de beste kwaliteit, geschikt voor elke horecaomgeving en elk huishouden. Al onze schoonmaakartikelen zijn getest op duurzaamheid en gebruiksgemak en zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen.

Schoonmaak en EHBO producten kopen

Dat kunt u op elk moment doen want onze online winkel is 24 uur per dag geopend. Kijken en vergelijken op het moment dat het u het beste uitkomt. Staat het product wat u wenst niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen alle producten altijd voor u bestellen tegen een vaste lage prijs. Heeft u producten in onze groothandel gevonden die perfect passen bij uw onderneming? U plaatst het product in uw winkelwagen, vult uw bestelgegevens in en plaatst de bestelling. Wij regelen de rest!

Heeft u vragen, laat het ons weten

Voor vragen over ons assortiment en/of onze dienstverlening staat ons team altijd voor uw klaar. U kunt contacten door ons te bellen of door ons te e-mailen. Onder werktijden (9.00 tot 16.30) kunt u ons bereiken op 0528-820100 of e-mailen via info@horecajenp.nl. U kunt onze producten altijd komen bekijken in onze vestiging in Hoogeveen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties