Verhuur Friesland

Bent u op zoek naar horecaverhuur in Friesland? Horeca J&P biedt het totaalplaatje horecaverhuur aan. Jarenlange ervaring en brede kennis van zaken maken ons hét bedrijf voor al uw verhuur horeca in Friesland. Door uw horecavoorzieningen te huren bij Horeca J&P wordt uw evenement of feest onvergetelijk. Wij zorgen ervoor dat alle voorzieningen aanwezig zijn, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is, namelijk zorgeloos genieten. Organiseert u een evenement in DrentheGroningen of Overijssel? Ook daarvoor bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres.

Koelapparatuur verhuur horeca Friesland

Hoe bezoekers een evenement ervaren wordt voor een groot gedeelte bepaald door de kwaliteit van het eten. Om de kwaliteit van het eten te waarborgen is goede koeltechniek daarom van groot belang. Als voedsel en drinken niet op de juiste wijze gekoeld worden, kan dat namelijk niet alleen ten koste gaan van de smaak van de producten, het kan ook allerlei gezondheidsproblemen veroorzaken. Bij Horeca J&P kun je terecht voor alle soorten horeca verhuur in Friesland. Daarom kun je ook bij ons terecht voor koelapparatuur verhuur en koelwagen verhuur. Liever een eigen koelwagen kopen? Dat kan! Ook een koelwagen kopen doe je bij Horeca J&P.

Keukenbenodigdheden en keukenapparatuur verhuur horeca in Friesland

Koelapparatuur zorgt ervoor dat het eten goed bewaard blijft, zodat de kwaliteit hoog blijft. Keukenapparatuur is nodig om ervoor te zorgen dat het goed bewaarde eten ook goed bereid wordt, zodat alle bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten. U kunt bij ons terecht voor keukenapparatuur verhuur. Met de keukenapparatuur van Horeca J&P serveert heerlijk eten. Horeca J&P levert het totaalplaatje horecaverhuur in Friesland. Daarom verhuren wij ook snackwagens, voor de snelle hap, en kunt u bij ons terecht voor porselein en glaswerk verhuur.

Biertap en biertapwagen huren

Bier is een populair drankje. Het is verkrijgbaar in allerlei merken, soorten en smaken, waardoor er voor iedereen wel een passend biertje is. Omdat bier zo populair is, is onmisbaar op elk evenement. Echter, om bier op de juiste wijze te serveren, zijn er een aantal dingen onmisbaar. Zo zijn bier- en wijnbekers onmisbaar en is het aan te raden om een biertapte huren. Is één biertap niet genoeg? Bij ons kunt u ook terecht voor biertapwagen verhuur. Horeca J&P is hét adres voor de verhuur van horeca in Friesland.

Verhuur facilitaire voorzieningen evenementen

De kwaliteit van het voedsel is een van de belangrijkste dingen op een evenement of feest. Dat geldt echter ook voor de staat van facilitaire voorzieningen. Als facilitaire voorzieningen niet in orde zijn kan dat allerlei problemen met zich meebrengen. Wilt u deze vervelende situaties voorkomen? Bij Horeca J&P kunt u terecht voor toiletvoorziening verhuur. Vindt uw evenement plaats in de buitenlucht en zijn de weersverwachtingen niet stabiel? Ook evenemententent of feesttent huren kan bij ons. Meer weten over deze vorm van horecaverhuur in Friesland? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Evenementendecoratie verhuur, de puntjes op de i

Als alle belangrijke dingen geregeld zijn, wordt het tijd om de puntjes op de “i” te zetten. Met decoratie kunt u het thema van een evenement extra versterken. Wij Horeca J&P snappen dat. Daarom kunt u bij ons terecht voor de verhuur van unieke objecten, de verhuur van meubilair en de overige aankleding van een evenement. Wij helpen u graag met de decoratie van uw evenement. Door horecaverhuur in Frieslandonder te brengen bij Horeca J&P bent u verzekerd van een evenement dat tot in de puntjes verzorgd is.

Horeca J&P, horecaverhuur in Friesland

Horeca J&P levert het totaalplaatje horecaverhuur in Overijssel. U kunt bij ons terecht voor de organisatie van elk evenement. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Uw feest of evenement wordt een onvergetelijk succes met verhuur horeca in Friesland door Horeca J&P.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties