Slagerij RVS werktafels

Bent u op zoek naar een RVS werktafel voor uw slagerij of slagerijafdeling? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Horeca J&P is een ervaren speler in de horecabranche. Bij ons vindt u een ruim assortiment slagerij RVS werktafels. Al onze slagerij RVS werktafels hebben een gedeeltelijk of geheel polyethyleen blad en zijn verkrijgbaar met en zonder een schap op de bodem. De RVS werktafels zijn zeer geschikt voor slagerijen, maar kunnen ook op de vleesafdeling in een horecakeuken geplaatst worden. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

6 artikel(en)

Over onze slagerij RVS werktafels

Slagerij RVS werktafels kopen doet u bij Horeca J&P. Onze slagerij RVS werktafels zijn speciaal ontworpen voor de horeca en de foodsector. Ze hebben een (gedeeltelijk) polyethyleen blad dat gebruikt kan worden als snijplank, zijn bestand tegen een stootje en zijn in allerlei uitvoeringen leverbaar. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een RVS werktafel met een schap eronder, zodat u uw keukengereedschappen en/of andere benodigdheden gemakkelijk op kunt bergen, of kunt u kiezen voor een slagerij RVS werktafel met een gedeeltelijk polyethyleen blad, zodat de werktafel ook voor andere dingen gebruikt kan worden. De slagerij werktafels zijn sterk, hebben een lange levensduur en zijn een onmisbaar item in elke slagerij en/of horecakeuken.

Waarom RVS

Het gebruik van RVS in een slagerij en/of horecakeuken kent veel voordelen. RVS heeft een glad oppervlak en is vrij van scherpe groeven en knikken, waardoor het materiaal makkelijk schoon te houden is. RVS heeft daarnaast de reputatie dat het onverwoestbaar is. Horecameubilair gemaakt van RVS gaat jarenlang mee, waardoor keukenmeubilair van RVS een duurzame en verstandige investering is. RVS is bestand tegen warmte en zuren en het materiaal heeft bovendien geen enkele invloed op de smaak en geur van de bereidde gerechten, in tegenstelling tot andere materialen. Al deze voordelen maken slagerij RVS werktafels onmisbaar in elke horecakeuken en in elke professionele slagerij.

Slagerij RVS werktafels kopen

Een slagerij RVS werktafel is niet alleen zeer geschikt voor in slagerijen, ze passen ook uitstekend in een horecakeuken. Het blad van polyethyleen zorgt ervoor dat de slagerij werktafels niet alleen gebruikt kunnen worden als werktafel, maar ook als snijplank. Dit maakt de slagerij RVS werktafels een waardevol, multi-inzetbaar onderdeel in elke horecakeuken. Wilt u ook genieten van alle voordelen van een slagerij werktafel? Een slagerij RVS werktafel kopen doet u bij Horeca J&P. Ons assortiment bevat voor elke situatie een passende slagerij RVS werktafel. Heeft u vragen over onze producten of over ons assortiment of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Wij van Horeca J&P staan u graag te woord.

Over Horeca J&P

Horeca J&P is een ervaren speler in de horecabranche. Ons ruime assortiment bevat alles voor een succesvolle horecazaak. Naast goedkope RVS werktafels vindt u bij ons onder andere RVS hakblokken, keukenapparatuur, koelapparatuur, RVS wandhangkasten, kleingoed, biertapinstallaties en horecameubilair. Jarenlange ervaring in de horecabranche en een passie voor het horeca vak zorgen ervoor dat wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren over al onze producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Contact

Een slagerij werktafel kopen? Horeca J&P is u graag van dienst. Van slagerij RVS werktafels tot demontabele RVS werktafels, bij ons vindt u het allemaal. Ons ruime assortiment bevat voor elke keuken passend meubilair. Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties