Goedkope RVS werktafels

Bij Horeca J&P heeft u de mogelijkheid om goedkope RVS werktafels te kopen. Deze zogenaamde goedkope lijn bevat meerdere standaarduitvoeringen, die wij u tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook een RVS werktafel goedkoop kopen voor uw horecagelegenheid? Kijk dan eens in ons goedkope assortiment. We hebben modellen met en zonder schuifdeuren beschikbaar. Heeft u vragen over onze goedkope lijn RVS werktafels? Neem dan contact op met onze klantenservice.

15 artikel(en)

RVS werktafels goedkoop inkopen

Voor uw horecagelegenheid wilt u uiteraard het beste. Een mooie, maar vooral praktische, RVS werktafel past prima in het interieur van uw horecakeuken. De goedkope RVS werktafels vindt u in ons assortiment goedkope RVS werktafels. De kwaliteit van deze tafels is uitermate hoog. De werktafels worden machinaal gefabriceerd en zijn daardoor alleen leverbaar in de standaardafmetingen. Horeca J&P heeft deze RVS werktafels in grote getalen ingekocht voor u, zodat wij u deze tegen scherpe prijzen aan kunnen bieden.

Goedkope RVS wertafels

Goedkope RVS werktafels

Het roestvrijstaal is een mooie materiaal om mee te werken. De producten van RVS zijn zeer hygiënisch en vanwege hun gladde oppervlak ook uitermate goed schoon te maken. Tevens ogen ze netjes en professioneel en misstaan ze niet in uw horecakeuken. De goedkope lijn van de RVS werktafels heeft vanwege grootschalige inkoop en standaard afmetingen een lagere prijs dan de A-lijn en is daarom een goede keuze voor de startende ondernemer of de horecabaas die van geld besparen houdt. Ondanks de lagere kosten, is de kwaliteit wel bijzonder hoog en daar tekenen we natuurlijk voor. Ook in de goedkopere lijn zijn verschillende uitvoeringen van de goedkope rvs werktafels te koop. Zo zijn er de werktafels met onderschap of bodemschap. Hier kunt u bijvoorbeeld potten en pannen op kwijt. Door te kiezen voor een open rvs werktafel met onderschap, kunnen uw medewerkers makkelijk bij de potten en pannen en deze ok eenvoudig terugplaatsen. Waarschijnlijk zal dit in alle hectiek van de drukke horecakeuken niet altijd even netjes gebeuren. U zou er dan ook voor kunnen kiezen om een goedkope RVS werktafel met schuifdeuren te kopen. Achter de schuifdeuren is alles netjes weggewerkt en de hygiëne is ook een stuk beter.

Goedkope RVS werktafels kopen bij Horeca J&P

Goedkope werktafels roestvrijstaal, koopt u bij Horeca J&P. Niet alleen bieden wij u hoogwaardige kwaliteit tegen scherpe prijzen, tevens bezorgen wij bestellingen vanaf €50,- gratis bij u langs. En heeft u nog meer spullen nodig voor uw horecagelegenheid? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben tevens goedkope RVS spoeltafels, RVS spoeltapbladen en RVS sanitair in ons assortiment, maar ook voor overige RVS producten kijkt u in onze webshop. Vragen over de goedkope RVS werktafels of over de andere RVS producten? Neem dan contact met ons op. Wijs taan u graag te woord.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:30
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties