Demontabele RVS werktafels

Bent u op zoek naar een demontabele RVS werktafel voor de keuken van uw horecabedrijf? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Ons assortiment bevat demontabele RVS werktafels in allerlei vormen, soorten en maten. Van RVS werktafels voor in de hoek van de keuken tot grote demontabele RVS werktafels die middenin de keuken geplaatst kunnen wordt, bij ons vindt u het allemaal. Heeft u vragen over onze producten of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

RVS Werktafel met achteropstand

RVS Werktafel met achteropstand

€ 215,05

Vogue RVS hoektafel

Vogue RVS hoektafel

€ 332,10

Vogue RVS werktafel

Vogue RVS werktafel

€ 570,60

RVS Werktafel zonder achteropstand

RVS Werktafel zonder achteropstand

€ 215,05

RVS Hoekmodel

RVS Hoekmodel

€ 314,10

RVS Opklapbare werktafels

RVS Opklapbare werktafels

€ 413,10

HDPE Snijtafel

HDPE Snijtafel

€ 368,10

HDPE snijtafel

HDPE snijtafel

€ 332,10

RVS Werktafel met vaste wandplanken

RVS Werktafel met vaste wandplanken

€ 665,10

9 artikel(en)

Wat is een demontabele RVS werktafel

Een demontabele RVS werktafel is een sterke werktafel die speciaal ontworpen is voor horeca keukens. Het demontabele karakter van deze werktafels zorgt ervoor dat ze op elk mogelijk moment gedemonteerd en verplaatst kunnen worden, in tegenstelling tot onze gewone RVS werktafels, die vaak worden vastgezet op een bepaalde plaats. Het feit dat ze elk moment gedemonteerd en verplaatst kunnen worden zorgt ervoor dat ze multi-inzetbaar zijn. Onze demontabele rvs werktafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn onmisbaar in elke professionele horecakeuken. In ons assortiment vindt u onder andere demontabele RVS werktafels met vaste wandplanken, opklapbare RVS werktafels en demontabele RVS werktafels met een vast snijoppervlak. Zo bieden wij voor elke keuken een passende oplossing.

De voordelen van RVS

Het gebruik van RVS in professionele horecakeukens kent veel voordelen:

  • RVS heeft een glad oppervlak en kent geen scherpe knikken en/of groeven, waardoor het makkelijk schoon te maken en schoon te houden is
  • RVS is bestand tegen zuren en warmte
  • RVS is sterk en onverslijtbaar, waardoor het een hoog duurzaamheidsgehalte heeft
  • RVS heeft op geen enkele wijze invloed op de smaak en geur van de gerechten die erop bereid worden
  • RVS heeft een lange levensduur die de investering absoluut de moeite waard maakt

Demontabele RVS werktafel kopen

De horeca-keuken moet voorbereid zijn op alle situaties die zich in het restaurant kunnen voordoen. Heeft u tijdens de lunch een andere keukenopstelling nodig als tijdens het avonddiner? Zit het hele restaurant vol? Organiseert uw horecazaak een avond met een andere menukaart dan normaal? Met een aantal demontabele RVS werktafels kunt u de keukenopstelling in een handomdraai veranderen, vergroten of verkleinen, zodat al uw gasten hun maaltijd zo snel mogelijk opgediend krijgen, uw personeel altijd in de buurt staat van de belangrijkste apparatuur en iedereen alle rust en ruimte heeft om te werken. Onze RVS werktafels demontabel zijn onmisbaar in elke professionele keuken.

Over Horeca J&P

Horeca J&P is een ervaren speler in de horecabranche. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten horeca- en keukenmeubilair, keukenapparatuur, RVS afzuigkappen, kleingoed, biertapinstallaties, sanitair, verlichting en koelapparatuur. Wilt u demontabele RVS werktafels bestellen? Ons brede assortiment bevat voor elke keuken een passende werktafel. Laat uw budget het niet helemaal toe om een dure RVS werktafel te kopen of wordt de tafel niet heel intensief gebruikt? Bij ons kunt u ook terecht voor goedkope RVS werktafels. Jarenlange ervaring in de horecabranche en een liefde voor het horeca vak zorgen ervoor dat wij u uitgebreid kunnen informeren en adviseren over al onze producten. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen met Horeca J&P

Demontabele RVS werktafels kopen doet u bij Horeca J&P. Van demontabele RVS werktafels tot professionele slagerij RVS werktafels, voor alle soorten apparatuur en meubilair in de horecakeuken bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze producten, wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties