RVS afzuigkappen

Goede ventilatie in een horecakeuken is een absolute must. Ventilatie met behulp van een of meerdere horeca afzuigkappen is niet alleen verplicht door de overheid, het is ook wenselijk voor het personeel en de gasten. De RVS afzuigkappen zorgen ervoor dat de geur van eten niet te overheersend aanwezig is en dat het in de keuken niet te warm wordt. Wilt u één of meerdere rvs horeca afzuigkappen kopen? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Van afzuigkappen tot afzuigmotoren en andere bijbehorende onderdelen, voor complete horeca afzuigkappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Goede ventilatie dankzij een horeca afzuigkap

Goede ventilatie in een professionele horecakeuken met behulp van een RVS horeca afzuigkap is van groot belang. Op de juiste manier ventileren zorgt er voor dat het niet te warm wordt in de keuken en dat de geur van het eten niet te overheersend is. Hierdoor heeft het keukenpersoneel een prettige werkplek. Ook wordt de geur zo beperkt voor de gasten die aan het eten zijn. Een overheersende geur vanuit de keuken naar het restaurant, is niet wenselijk voor de eetlust van uw gasten. Dankzij een goede afzuigkap wordt voorkomen en hebben de gasten een aangename plek om hun eten te consumeren.

Het belang van een passende RVS afzuigkap

Het is sterk aanbevolen om een afzuigkap van RVS te gebruiken voor de horeca. Vooral als er intensief gewerkt wordt is een RVS afzuigkap aangenaam om mee te werken. RVS kent namelijk veel voordelen:

  • Het is gemakkelijk schoon te houden
  • Het is roest- en onderhoudsvrij
  • Het heeft een glad oppervlak
  • Vuilresten kunnen gemakkelijk worden verwijderd
  • Meest geschikt voor een goede hygiëne

Omdat RVS een glad oppervlak heeft en geen scherpe randen en knikken kent blijft er nergens vuil achter, waardoor de keuken schoon blijft en hygiëne gegarandeerd kan worden. RVS is bovendien bestand tegen zuren en hitte, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over of de etenswaren uw keukenmeubilair aantasten. Daarnaast heeft RVS op geen enkele wijze invloed op de smaak, de geur en/of de kleur van de producten die gebruikt worden om gerechten mee te bereiden. Met horeca RVS afzuigkappen bent u klaar voor de toekomst.

Complete horeca afzuigkappen bij Horeca J&P

Bent u op zoek naar één of meerdere horeca afzuigkappen voor uw horeca gelegenheid? Dan bent u bij Horeca J&P aan het juiste adres. Alle onderdelen die nodig zijn om een RVS afzuigkap te monteren vindt u in onze webshop. Omdat er bij ons ook losse onderdelen beschikbaar zijn kunt u ook bij ons terecht wanneer een onderdeel van uw huidige afzuigkap niet meer werkt, maar een nieuwe rvs afzuigkap kopen nog niet nodig is. Het brede assortiment van Horeca J&P bevat alle onderdelen voor een professionele horecakeuken. Naast RVS horeca afzuigkappen kunt u onder andere ook bij ons terecht voor RVS werktafels, RVS spoeltafels en RVS regaalwagens. Heeft u vragen of twijfelt u welk soort meubilair de beste keuze is? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Horeca afzuigkap kopen

Een horeca afzuigkap kopen doet u eenvoudig en snel bij Horeca J&P. Ons brede assortiment bevat RVS afzuigkappen in allerlei soorten en maten, zodat wij voor elke horecakeuken een oplossing op maat kunnen leveren. Welk soort afzuigkap het beste past in uw keuken is afhankelijk van de grootte van uw keuken. Twijfelt u over uw keuze? Wij geven u graag advies.

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties